Velkommen til en aktiv påske:-)

Hva skjer hos oss i påsken

Velkommen til en aktiv påske på yttersia og hos oss ved Sommarøy Adventure.

Nedenfor vil du finne knapper for å booke de ulike aktivitetene du kunne tenke deg. Det vil være litt ulike aktiviteter hver dag, så les informasjonen og book deg inn på de aktivitetene som frister.

Vi begynner påske uken med grunnkurs havkajakk tirsdag over 2 dager den 7.4 og onsdag 8.4 inkludert overnatting med frokost.

Her har vi seks plasser ledig etter først til mølla prinsippet. Etter endt kurs vil du være klar til å møte sommeren med våttkortet i hånda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Steinmaling

Informasjon:

7.4-8.4 Grunnkurs havkajakk. Start kl 1000-1700 begge dager.

9.4 Vintercamp Kattfjordeidet: Start fra resepsjonen kl 10.00-ca 1500.

10.4 Workshop i fjæra: Kart til lavvoen får du i resepsjonen så ses vi om du finner oss:-)      Book ønsket tid online. Voksne som følger barna er gratis.

10.4 Kajakktur på Sommarøy. Oppmøte ved Sommarøy Adventure sitt aktivitetssenter (se kart under). Book ønsket tid online. Aldersgrense 14år.

Torsdag 9.4 setter vi opp transport fra Sommarøy Arctic hotel til Kattfjordeidet hvor vi har satt opp vinter camp med oppvarmet lavvo og har tilgjengelig guidede turer på ski og truger i tillegg til lek og morro ved bålet. Egnet for både barn og voksne.

Fredag 10.4 holder vi oss i fjæra og setter opp lavvo på stranda på Sommarøy hvor vi har workshop for de yngre med maling på steiner og lager luftraketter av papir. Hvor høyt går de??? Her står vi for alt utstyr, pølser og kakao så det er bare å melde seg på 🙂

Vi har også kajakkturer rundt øya denne dagen for de som er nysgjerrig på å prøve seg på havet. Her kreves ikke annet en lyst til å prøve!

Program for lørdag 11.4 vil komme fortløpende! 

Searching Availability…

Scroll to Top