Opplev Tromsø

Sommarøy Adventure er en nyopprettet bedrift, med fokus på aktivitetsopplevelser i området rundt Sommarøy. Naturen og kystsamfunnet her ute er en av verdens vakreste destinasjoner og i særklasse for hav- og fjellbaserte opplevelser.

Vi ønsker at du skal få oppleve øysamfunnet slik vi ser det, så lørdag og søndag inviterer vi deg til å bli kjent med oss og padle havkajakk rundt Sommarøy. Havpadling er en aktivitet som passer alle, både store og små, så på denne turen legger vi opp til at alle som er nysgjerrig på padling skal få en god opplevelse i vakre omgivelser. Vi har satt en nedre aldersgrense på 10 år grunnet størrelser på tørrdrakt.

Sammen med en guide tar vi dere med på en tur i skjærgården rundt vakre Sommarøy før vi ender opp ved bålet på hotellstranda. Vi padler i stødige dobbeltkajakker og er ikledd tørrdrakter. For deg som har padlet litt fra før så er det fullt mulig å padle enkeltkajakk.

Sommarøy Arctic hotel Tromsø har åpent begge dager og her det er det muligheter for å bestille mat og drikke i restauranten for de som ønsker det. Rom kan bestilles ekstra for de som ønsker en overnattingsopplevelse i havgapet.

Oppmøte på Sommarøy Arctic hotel Tromsø v/resepsjonen.

Guidede turer lørdag 6. april
09.00-11.30 fullt
12.00-14.30 fullt
15.00-1730 fullt

Guidede turer søndag 7. april
10.00-12.30  fullt
13.00-15.30  fullt

Pris kr 300,-

Spørsmål og påmelding sendes til: eivind@sommaroyadventure.no