🇳🇴

🇩🇪

🇬🇧

Om oss

Sommarøy Adventure startet i det små i 2018 og er i løpet av kort tid blitt en ledende leverandør av kystbaserte naturopplevelser. Med utgangspunkt fra aktivitets senteret vårt på Hjalmar Johansen brygga på Sommarøy fører vi guidede turer med havkajakk, båt og toppturer, gjerne i en kombinasjon. Vi tilbyr også charter med båt i regionen og er en ivrig kursleverandør som utdanner et dusintalls nye havpadlere gjennom våre grunnkurs i vår og sommer halvåret. 

På senteret vårt har vi utleie av båt, kajakk og elektriske sykler for de som ønsker å utforske området på egenhånd og gjennom et tett samarbeid med vår partner Sommarøya Arctic hotell, kan vi tilby komplette opplevelsesferier/konferanseturer med skreddersydde opplegg for nettopp deg/dere.

Vi jobber kontinuerlig med å tilrettelegge for naturbaserte opplevelser med et minimalt miljøavtrykk og er opptatt av å formidle hvor heldig vi er å få leve og oppleve en kystregion så rik og mangfoldig som vår.

Velkommen til Sommarøy:-)

Eivind Davis

47 år og hovedguide på senteret. Kajakkinstruktør, båtskipper og ivrig friluftsmenneske med forkjærlighet for lange padleturer, tinderanglig og bratt skikjøring. Opprinnelig søring, men har hatt Tromsø som base i snart 30 år.

Marita Solbakken

20 år og nyutdannet skipper og guide med lokal forankring på øya. Har hatt en fot på fjellet og en i havet fra barnsben av. Blid, utadvendt og dyktig i faget kjennetegner Marita. Hun er født og oppvokst på Sommarøya og er en del av den unge generasjonen som skaper vekst i lokalsamfunnet.

Rull til toppen