🇳🇴

🇩🇪

🇬🇧

Guidet tur med havkajakk

Havkajakk i skjærgården

Sommarøy er i verdensklasse for havpadling. Øygruppen er en skattekiste av holmer, skjær og skjulte perler av hvite strender som innbyr til naturlige pauser i løpet av turen.

På denne tre timers guidede turen tar viser vi deg høydepunktene som skjuler seg her ute. Vi padler og tar oss tid til å gå på land for å nyte naturen på stranda.

Å padle er en av de fineste måtene å oppleve Sommarøy på. En beveger seg rolig i takt med naturen og kommer tett inn på det maritime dyrelivet som finnes her ute, Fra havørn og oter til ærfugl, lundefugl og nysgjerrige niser som dukker opp langs kajakken.

 

Litt informasjon:

Tirs, tors, og lørdag fra juni til august. Oppmøte kl 10.00 ved Sommarøyadventure sitt aktivitetssenter(se kartbeskrivelse nedenfor).

Varighet ca 2-3 timer.

Pris voksne kr 1190, barn under 14 år kr 750.

Gruppepris ved 6 deltagere eller mer kr 990 per person.

Vi har drakter som vil passe ned til ca 8 års alder. Ta kontakt om dere er usikre. Dette er en familievenlig tur.

Vi padler med lokalt kjente guider og turen er rettet mot alle som har et ønske om å prøve havkajakk. Vi benytter oss av stødige dobbeltkajakker som gir en trygg og god opplevelse på sjøen.

Våre guider har inngående kjennskap til kystsamfunnet og regionen og er opptatt av å fortelle om livet på Sommarøy hvor fortsatt kyst og fiskekulturen er bærekraften i øysamfunnet. Fra skreifisket og torsketungeskjæring på bruket, til økologien i havet og utfordringene det bringer med seg for det marine livet på yttersia. 

Hva er inkludert:

Lurt å ha med seg:

Searching Availability…

Rull til toppen