🇳🇴

🇩🇪

🇬🇧

Grunnkurs havkajakk

-Den perfekte julegaven til en du er glad i

Ta våttkortet til våren

Har du et ønske om å lære å padle kajakk og bli trygg på å ferdes på egenhånd? Gjennom våren og sommeren setter Sommarøy Adventure opp Grunnkurs i havpadling. Kurset har en varighet på 16 timer og leder til våttkortet som er det første av sertifiseringer innen Norges padleforbund. 

Ved å bestille kurset som en julegave, får du forhåndsmelding når kurs datoer er satt opp. Du kan da velge fritt på de datoene du ønsker kurset før de legges ut offentlig på nett. Er dere mange setter vi opp en egen kursdato etter avtale direkte med dere (krever 6 deltagere). 

Bestill nederst på siden ved å booke inn på den 24.desember. Du vil da i begynnelsen av januar bli tatt kontakt med for ønsket kursdato.

Kusene er satt opp enten som  helgekurs over 2 dager (lør-søn) fra kl 10.00-17.00, eller som kveldskurs i ukedagene kl 17.00-22.00.

Etter endt kurs vil du være i stand til å ferdes på en trygg måte i havkajakk og kunne utvikle deg videre som padler. Vi legger stor vekt på gode vurderinger, sikkerhet og ikke minst å skape padleglede.

Kurset holdes av erfarne og lokale instruktører med lang erfaring fra både undervisning og guiding. Det er lagt stor vekt på sikkerhet og fokus på tett kontakt med elevene. Instruktør til elev ratio er 1:6 

Kajakk 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kayak

Kursdatoer 2022

Kursdatoer for vår/sommer 2022 kommer i begynnelsen av januar. 

Send oss en epost om du ønsker en påminnelse når vi legger ut datoene.

Minimum 4 stk påmeldte for at kurset gjennomføres.

Oppmøte: Ved Sommarøy Adventure sitt aktivitetssenter til angitt tid. Se kart

Da vi bor i en landsdel som kan være utfordrende for en havpadler med tanke på vær og vind, går vi på disse kursene langt utover standardkravene som er satt opp av Norges padleforbund. Vi dykker litt dypere inn i sikkerhet og planlegging i forhold til regionalt utfordrende forhold, mer navigasjon/tolkning av vær/kart og ser mer på bekledning og utstyr i forhold til de kravene padling i Nord-Norge stiller, både sommer og vinter.

For mer informasjon om kurset se padling.no

Ved påmelding vil du få tilsendt informasjon på e-post som beskriver det du trenger å vite i detalj. 

Velkommen til hektiske og spennende dager på Sommarøy.

Om det er ønskelig med overnatting på Sommarøy anbefaler vi dere å ta kontakt med vår partner Sommarøy Arctic hotell. For booking og mer informasjon: www.sommaroy.no

Hva er inkludert:

Lurt å ta med seg:

Searching Availability…


Rull til toppen