🇳🇴

🇩🇪

🇬🇧

Ta våttkortet på 3 dagers ekspedisjon til Senja

Opplev senja fra havkajakk

Nordvestkysten av Senja med nærliggende Hekkingen fyr er vilt, vakkert og en mektig opplevelse å utforske i havkajakk.

På denne ekspedisjonen kombinerer vi grunnkurs havkajakk og ekspedisjonstur i en unik opplevelsespakke.

Vi begynner eventyret med en dags grunnopplæring på Senja med overnatting i hytter i Laukvik Senja, første natt. Laukvik er en gjemt perle på nordsiden av Senja med utsikt over havgapet mot Sommarøy. Felles grilling/middag på kvelden. Dag to pakker vi kajakkene og drar på tur i farvannene nordvest på Senja, gjennom sundet sør for Hekkingen og videre inn i området Giska ved foten av Astridtinden. Her tilbringer vi en natt i telt før vi returnerer til Laukvika i løpet av ettermiddagen dag tre.

IMG_20200619_214439

Praktisk informasjon

Du bør være en aktiv person som likerå være ute:-)

Disse kursene har begrenset antall plasser og følgende to datoer for ekspedisjonskursene er:

Fredag 13. august – Søndag 15. august       3 plasser ledig

For å bestille plass, send oss en epost på post@sommaroyadventure med navn og antall deltagere, så vil dere bli kontaktet av oss snarlig:-)

Begge kursene har direkte oppmøte ved Laukvik fiskecamp kl 10.00 eller ved kai på Sommarøy Adventure sitt aktivitets senter kl 09.00 dag 1.

Retur vil være ca kl 18.00 i Laukvik fiskecamp med evt. retur til Sommarøy kl 19.00

Pris:

Kr 4800 ved oppmøte i Laukvik.

Kr 5300 med båtskyss t/r Sommarøy før og ved endt ekspedisjon.

Vi krever et minimum av fire påmeldte for å gjennomføre ekspedisjonen.

I løpet av de tre dagene sammen, vil vi også ha teoretisk og praktisk læring som resulterer i våttkortet fra norges padleforbund ved endt ekspedisjon.

I løpet av de tre dagene på tur vil dere få en langt bredere erfaring som nystartet padler enn ved et tradisjonelt kurs. Dere vil i praksis få være med  å vurdere vær, vind, strømforhold, gode veivalg og egen sikkerhet. Målet er å gi deg gleden, lysten og starten på en lang padlekarriere.

Ekspedisjonen foregår i et vilt og vakkert område som også er kjent for å kunne være værhardt. Sikkerheten står høyt på våre kurs og vi har til enhver tid RIB/følgebåt tilgjengelig underveis. Ved utfordrende værfohold vil turen bli lagt til et mer egnet område av sikkerhetsmessige grunner.

Disse turene er bygd opp som en ekspedisjon hvor alle er deltagende på turen. Vi lager felles middager sammen ved bålet og har mye fokus på å ta vare på hverandre som gruppe.

På kvelden dag to er det anledning for de som har overskudd etter en dags padling å stikke seg opp på en av de nærliggende toppene og nyte midnattsola.

Vi har et sterkt begrenset antall plasser på disse turene, så har du lyst på sommerens råeste eventyr er det lurt å ta raskt kontakt.Hva er inkludert:

Ting å ta med:

Rull til toppen