Arktisk nettbrett løp

Pokemon go for de voksne:-)

Prøv vår digitale samhandling, der målet er å finne frem til og løse flest mulig oppgaver på en gitt tid. For å få et godt resultat på denne aktiviteten, må deltakerne samarbeide, ta i bruk taktiske ferdigheter og til tider også de kreative ferdighetene. 

 

Denne lag aktiviteten bruker samme teknologi som det populære mobilspill-appen «Pokemon GO». Men i stedet for å fange pokemon, skal deltakerne plukke opp oppgaver og løse disse. Oppgavene er plassert ut på forhånd og deltakerne finner dem ved hjelp av et kart i vår app. For å få oppgaven opp i appen, må deltakeren fysisk være innenfor en radius på 10 meter hvor oppgaven ligger i kartet.

Basic information

Minimum 10 personer.
Sesong: Hele året

Nivå: For alle

Møtested: Sommarøy Arctic Hotell ved resepsjonen.

Aktiviteten er engasjerende og variert, og kan gjennomføres hele året. Det taktiske spillet handler om å løse oppgaver og svare på spørsmål basert på prioriteringer og samhandling og strategi.

Utvalget av oppgaver er i utgangspunktet en lett blanding, der de fleste av dem har svaralternativer. De har ulik vanskelighetsgrad, som også gjør at de gir ulik poengsum. Det er også mulig å legge til oppgaver knyttet til eget firma, produkter, nøkkel-personer eller evt. et spesielt tema for dagen. Vi kan også la noen være foto-oppgaver, som kan vises på storskjerm senere på dagen.

Garantert stort engasjement blant deltakerne – umulig å ikke bli hektet på å finne neste oppgave. Hvert lag for utdelt et nettbrett som brukes for å finne oppgavene i terrenget. Varighet omtrent 2 timer, dersom kunden ønsker mindre tid går det helt fint. Minimum spilletid er 30 minutter.

Hva er inkludert:

  • Et nettbrett per lag med instruksjoner på forhånd og gruppe evaluering/kåring av vinner etter konkurransen.

Kjekt å ha med:

  • Klær etter vær og gode sko.
  • KONKURRANSEINSTINKT!
Scroll to Top